Je zwangerschapsreportage documenteer je voor het leven!

 

Voor je zwangerschapsreportage of modellenportfolio wil je vast het fraaiste album!

De Boutique Book is het meest exclusieve fotoalbum bij Posi-Tief fotografie. Voor je zwangerschapsreportage bijvoorbeeld wil je vast niets minder dan het beste van het beste en dan kies je toch voor het neusje van de zalm?

En dat is precies wat je krijgt als je voor een Boutique Book kiest!
Je maxi-fotoalbum is 25 x 25 cm groot om je zwangerschapsfoto’s of babyreportage maximale aandacht te verzekeren. Die foto’s ordenen we in kunstzinnige collages en sommige beelden spreiden we zelfs over 2 pagina’s. Het resultaat wordt een digitaal kunstwerk dat je trots voor elke bezoeker uit de kast zal halen!

Sowieso mag je prachtige beelden vol emotie verwachten in je Boutique Book, want dat is nu eenmaal wat we bij award winning fotograaf Sven Soetens garanderen. Het wordt dus zeker niet makkelijk om na je shoot de beste beelden van je zwangerschapsreportage uit te kiezen. We zetten alle beelden van de reportage online, dus maak maar al een avondje vrij om door alle foto’s te bladeren en een hartverscheurende keuze te maken!

Beslist welke foto’s er voor je uitspringen?
Goed, dan gaan we aan de slag! Je hoeft enkel nog te kiezen of je het album op artistiek papier, mat fotopapier of UV-bestendige vernis wil laten drukken en wij doen de rest. Je album zelf wordt samengesteld, de cover van het album krijgt dé topfoto van je zwangerschapsreportage en ook de luxueuze houten box waarin je je album zal opbergen, voorzien we van een onvergetelijke fotocover!

Het Boutique Book is hét album om alle Posi-Tieve fotoreportages maximaal te belichten! Wedden dat je evenveel complimenten krijgt voor het model, de foto’s én het album?!

Menu