Menu

Zwangerschapsfotografie: mooie momenten

Uiteraard kijk je vol verwachting uit naar de geboorte van je kleintje, maar ook de zwangerschap zelf zit vol bijzondere momenten om nooit te vergeten. Elke dag groeit de band met je baby en dat maakt dat je later ook aan deze periode nog graag zal terugdenken, tijd dus voor zwangerschapsfotografie.

mooie zwangerschapsfotografie, meer dan foto’s nemen!

Zwangerschapsfotografie zorgt ervoor dat je ook na de geboorte kan terugblikken op die bijzondere momenten tijdens je zwangerschap. De plaatjes tonen vast niet enkel een dikke buik, maar ook een blik vol liefde, geluk en nieuwsgierigheid. Emoties om nooit meer te vergeten en ongetwijfeld beelden die je later ook met je kind zal willen delen!

Een fotoshoot tijdens je zwangerschap is trouwens ook erg leuk om te doen. Samen met je partner en voor het eerst (bijna) met jullie drietjes op de foto, dat belooft een bijzondere belevenis! Als je voor Posi-Tief fotografie kiest voor je zwangerschapsfotografie, dan is fun verzekerd! We geloven immers niet in geposeerde plaatjes, maar wel in échte emoties en die komen pas vrij als je écht ontspannen bent en volop geniet van elkaar!

Daarom maken we het vooral gezellig in onze studio of bij u thuis om een comfortabele omgeving te creëren die toelaat om prachtige beelden te maken. De foto’s van je zwangerschapsfotografie kan je trouwens ook gebruiken om originele gepersonaliseerde geboorteaankondigingen en geboortekaartjes te maken!

Klik op de demo om nu al enkele voorbeelden te bekijken van ons eerder werk want zo weet je meteen welke speciale plaatjes ook jullie mogen verwachten met onze zwangerschapsfotografie!

Tijdens je zwangerschap groeit je buik razendsnel en ook na de geboorte zal de snelle groei van je kleintje je vast elke dag blijven verbazen. Om ervoor te zorgen dat je geen enkel moment hoeft te missen, voorzien we bij Posi-Tief een straffe zwangerschapsfotografie deal! Boek 3 x in 1 jaar tijd een zwangerschaps-/geboortefotoshoot en je betaalt er slechts 2!

Graag meer weten?

Ik bespreek graag met jullie meer details tijdens een persoonlijk gesprek.

Graag een afspraak of gewoon alvast enkele vragen?

 

Officieel adres: Posi-Tief BV | Hoekstraat 12 | 9190 Stekene of ook Holsbeeksesteenweg 88 | 3010 Kessel-Lo

Maandelijks betere foto's leren maken? Elke maand bespreek ik de sterke punten van de Hobby foto van de maand en hoe je deze snel nog beter had kunnen maken. Zo leer je elke maand een nét iets betere foto maken.

 

 

>>schrijf in voor de nieuwsbrief<<

Ja, ik schrijf in

* indicates required