Je profielfoto wordt nog bijzonderder op metaalplaat

Naar een profielfoto op metaalplaat kijk je vast 2 keer!

Je favoriete profielfoto laten uitvergroten op metaalplaat geeft een sparkling effect waar je zeker 2 keer naar kijkt!

Sowieso zal de profielfoto zelf al de aandacht trekken, want bij Posi-Tief maken we immers letterlijk buitengewone foto’s, maar dat wist je al. Als je ervoor kiest om je lievelingsfoto op groot formaat te laten drukken en er meteen een bijzonder interieurobject van te maken, dan geeft metaalplaat net die extra glans die je zoekt.

Het materiaal zelf is al licht blinkend en daardoor laat lichtweerkaatsing je foto nog meer schitteren, maar ook de textuur van het materiaal draagt een steentje bij aan de speciale look. De lichte groefjes in de metaalplaat maken je profielfoto scherp vanop afstand en ruw van dichtbij. Een beetje zoals ook de grote impressionisten de techniek van het pointillisme toepasten. Ook jouw foto is een kunstwerk en dat zal je merken aan de vele positieve reacties die je op een profielfoto op metaalplaat in je huis zal ontvangen!

Het kan zelfs nóg artistieker

Een profielfoto op metaalplaat laten afdrukken, creëert sowieso al een kunstzinnig effect, maar je kan ook kiezen voor de extra optie “zonder wit“. Daarmee tover je deze originele muurdecoratie om tot een artistiek kunstwerk dat zeker over zich zal laten spreken.

Bij deze optie worden de witte kleuren namelijk bewust niet afgedrukt. Op de oorspronkelijke witte delen (zoals bijvoorbeeld je trouwkleed, witte bloemen of witte suitewagen) zal daardoor de metallic look en structuur te voorschijn komen. Een interessante keuze als je houdt van special effects.

Tip

Metaalplaat is een geschikt materiaal voor onder meer profielfoto’s en portretten. Voor beelden met veel detail, groepsfoto’s en beelden met drukke achtergronden is metaalplaat minder aan te raden.

De kenmerken van je foto op metaalplaat:

• De foto wordt rechtstreeks op de metaalplaat geprint.
• Aan de achterzijde van je metaalfoto is een houten profiel voorzien waarmee je je foto op metaalplaat gemakkelijk kan ophangen. Door het profiel hangt de foto bovendien niet pal tegen, maar op enkele centimeters van de wand verwijderd.
• Deze foto reinig je best enkel met een licht vochtige doek. Bijtende en agressieve kuisproducten kunnen de metaalplaat beschadigen!

Menu