Menu

portretfoto

Een portret kan je om verschillende redenen nodig hebben, en tegelijk heb je er geen reden voor nodig. Zowel de ervaring van de shoot op zich, als de resultaten zijn verrijkend. Sommigen zeggen dat dit de blik op zichzelf verruimde, meer zuurstof gaf.

Portretfotografie is zonder twijfel een van de moeilijkste disciplines binnen de fotografie. Het vereist immers een complexe combinatie van een sterke technische kennis en doorgedreven people-skills.

Portretfotoshoot

Met professionele portretfotografie halen we maximaal je mogelijkheden naar boven en tonen we hen niet alleen wie je bent, maar ook wie je kan zijn.

 

Met perfecte belichting en cadrage realiseren we een mooie foto, maar daarom nog geen pakkend beeld.

 

Daar heb je als fotograaf doorgedreven people-skills voor nodig. Bij elke shoot neem ik de tijd om je volledig op je gemak te stellen zodat je helemaal ontspannen kan opgaan in het moment.

 

Alleen wanneer ontspanning en focus in balans zijn, komen je innerlijke model en je diepste emoties helemaal te voorschijn.

Hoogkwalitatieve afwerking

 

Uiteraard worden alle beelden nauwkeurig verwerkt en heb je keuze uit verschillende formaten van hoogkwalitatieve prints.

 

Op verzoek bundelen we ook de mooiste modellenfoto’s van je modeshoot in een professioneel uitziend portfolio dat ervoor zorgt dat jouw foto’s er echt uit springen.

Contacteer me voor meer info >>

boek meteen je fotoshoot:

Graag meer weten?

Ik bespreek graag met jullie meer details tijdens een persoonlijk gesprek.

Graag een afspraak of gewoon alvast enkele vragen?

 

Officieel adres: Posi-Tief BV | Hoekstraat 12 | 9190 Stekene of ook Holsbeeksesteenweg 88 | 3010 Kessel-Lo

Maandelijks betere foto's leren maken? Elke maand bespreek ik de sterke punten van de Hobby foto van de maand en hoe je deze snel nog beter had kunnen maken. Zo leer je elke maand een nét iets betere foto maken.

 

 

>>schrijf in voor de nieuwsbrief<<

Ja, ik schrijf in

* indicates required