Geslaagde portretfotografie, dat is werk voor echte kenners!

 

Een straffe portretfotograaf haalt het model in je naar boven, da’s portretfotografie!!

Portretfotografie is zonder twijfel een van de moeilijkste disciplines binnen de fotografie. Het vereist immers een complexe combinatie van een sterke technische kennis en doorgedreven people-skills.

Belichting en cadrage, maar ook een nauwkeurige bewerking van de gemaakte beelden na de shoot zijn essentieel om een geslaagde portretfotografie te realiseren. Daarmee hebben we een mooie foto, maar nog geen pakkend beeld. Daar hebben we onze communicatieve persoonlijkheid voor nodig. Bij elke shoot nemen we de tijd om je op je gemak te stellen en een losse sfeer te creëren zodat je helemaal ontspannen alle remmen los kan gooien en kan opgaan in het moment. Alleen wanneer de beide facetten in balans zijn, komen je innerlijke model en je diepste emoties helemaal te voorschijn.

Ben je al als fotomodel actief en is poseren helemaal je ding?

Leuk! Dan gaan we nog een stapje verder…
Geen enkele casting director of modellenbureau is gebaat bij standaard foto’s die eender wie had kunnen maken. Met professionele portretfotografie halen we maximaal je mogelijkheden naar boven en tonen we hen niet alleen wie je bent, maar ook wie je kan zijn.

Op verzoek bundelen we ook de mooiste modellenfoto’s van je modeshoot in een professioneel uitziend portfolio dat ervoor zorgt dat ze je echt niet snel vergeten!

Menu