Portretfotograaf Posi-Tief verwerkt fijntjes je foto’s op een fijne Dibond plaat


We hopen dat je genoten hebt van je fotoshoot met portretfotograaf Posi-Tief. De gemaakte beelden zijn vast pakkend, origineel en op zijn minst opvallend te noemen. Je hebt dus geen nood aan in het oog springende kaders of omlijstingen wanneer je je favoriete foto laat uitvergroten als interieurstuk, want de foto zelf zegt genoeg!

Voor treffende foto’s vol emotie, en voor beelden die een verhaal vertellen als je ernaar kijkt, doet een omlijsting meer kwaad dan goed. Het is immers het beeld van de foto die in het oog moet springen, en niet de omkadering, toch?

Daarom raadt portretfotograaf Posi-Tief aan om bijvoorbeeld modefoto’s, bedrijfsfotografie en gezichtsexpressies, te verwerken op Dibond plaat. Dit is een zeer dunne metalen plaat die straalt door eenvoud en strak design.

Met deze eigenschappen past een Dibondfoto altijd in elk interieur en kan je hem ook makkelijk verplaatsen naar een andere ruimtes. Je hoeft immers geen rekening te houden met het uitzicht van de kader, maar enkel met het beeld op de foto zelf.

Dibond heeft een bijzonder fijne structuur en een effen oppervlak. Als we je foto, na de bewerking en optimalisatie, op Dibond plaat drukken, blijft hij zowel van veraf als van dichtbij bijzonder scherp en zo zie je elk detail in detail, net zoals je portretfotograaf ze door de lens ziet!

Hoe gaat je Dibondfoto er uitzien?

• De drager waarop de foto wordt gekleefd, is een zeer dunne metalen plaat van ongeveer 3 mm dik. De foto wordt in hoge kwaliteit afgedrukt en met de grootste zorg op deze drager gekleefd.
• Achteraan de Dibondfoto voorzien we een metalen frame waarmee je de foto makkelijk kan ophangen en dat ook op enkele centimeters van de wand verwijderd.
• Ook deze foto kan je makkelijk poetsen met een licht bevochtigde doek.

Dibond: sprekend, strak en sierlijk!

Of bekijk enkele van onze andere mogelijkheden:

Menu