Menu

In het Deluxe album staat jouw portret centraal!

Portret fotografie voor communicatie zonder woorden!

Heb je een fotoshoot of fotoreportage bij topfotograaf Posi-Tief achter de rug? Dan is het hoog tijd om aan je fotoalbum te gaan werken! Het portret van jouw gezin, je baby of van jezelf staat centraal als je kiest voor het Digital Deluxe album!

Je extra large album van 21 x 21 cm belooft een pakkende creatie te worden want we voorzien artistieke collages van de meest bijzondere foto’s van je portretfotografie. We maken composities van meerdere foto’s op 1 pagina en zelfs foto’s die doorlopen over de pagina’s heen. In totaal zal je portretalbum ongeveer 15 pagina’s tellen waarin we gemiddeld 3 foto’s per 2 bladzijden schikken. Zo krijg je een fotoreportage waarin je portret foto’s boekdelen spreken en pronk je met een album vol emotie!

Het Digital Deluxe album is hét album om met je portretten uit te pakken. Zonder twijfel zullen alle kijkers er met plezier in bladeren. Zeker voor familiefotografie is een Digital Deluxe Album aan te raden want waarom schenk je je familieleden ook geen mini-versie van je album? Het “stoefboekje” is met zijn 10 x 10 cm een kleinere versie van je sprekend fotoboek en een klein maar groots geschenk voor je dierbaren. Het past trouwens ook in je handtas en zo heb je het altijd op zak voor het volgende familiefeestje!

Benieuwd hoe we jouw portret doen stralen in een digitaal fotoalbum? Bekijk alvast enkele voorbeelden op deze website of maak meteen een afspraak in onze studio om jouw fotoshoot en album in detail te bespreken.

Graag meer weten?

Ik bespreek graag met jullie meer details tijdens een persoonlijk gesprek.

Graag een afspraak of gewoon alvast enkele vragen?

 

Officieel adres: Posi-Tief BV | Hoekstraat 12 | 9190 Stekene of ook Holsbeeksesteenweg 88 | 3010 Kessel-Lo

Maandelijks betere foto's leren maken? Elke maand bespreek ik de sterke punten van de Hobby foto van de maand en hoe je deze snel nog beter had kunnen maken. Zo leer je elke maand een nét iets betere foto maken.

 

 

>>schrijf in voor de nieuwsbrief<<

Ja, ik schrijf in

* indicates required