Geen saaie prentjes voor plechtige communie

 

De plechtige communie of het lentefeest wordt letterlijk een onvergetelijk moment voor je kind

Je kind blijft helaas niet eeuwig klein. Elk dag weer zal het spelen, leren en groeien en voor je het weet, is het tijd voor de plechtige communie of het lentefeest. De eerste grote stap richting volwassenheid en een belangrijke levensfase die zeker wat extra aandacht verdient.

Je kind kijkt vast erg uit naar deze grote dag en dus is het hoog tijd om een onvergetelijk feest te plannen. De katholieke ceremonie van de plechtige communie of de vrijzinnige dienst voor het lentefeest, maar zeker ook het feest achteraf zullen boordevol ontroerende momenten zitten en daar wil je later vast ook nog van kunnen nagenieten.

Kies voor een proffotograaf

Door een professioneel vormselfotograaf in te schakelen, ben je zeker dat alle belangrijke momenten op spectaculaire wijze worden weergegeven en dat je geen enkele emotie moet missen.

Posi-Tief fotografie kan je zowel boeken voor een studioshoot of een fotoshoot op locatie om de coolste communiekaarten te maken, maar ook om de communicant tijdens de feestelijkheden te volgen en een heuse communiereportage samen te stellen. Zo kan u nadien een uitgebreide selectie maken van de foto’s van het vormsel of lentefeest en ze laten verwerken in een communiealbum of een decoratief stuk als aandenken voor later.

Met Posi-Tief als vormsel fotograaf voor een plechtige communie of voor een lentefeest, heeft jouw zoon of dochter ongetwijfeld de graafste communiefoto’s! Bewijs? De vele andere communicanten die ons als vormsel fotograaf kozen. Bekijk enkele voorbeelden van hun foto’s in deze demo en doe ideeën op voor je eigen gepersonaliseerde communiefoto’s.

We nemen eerst foto’s van de plechtige communicant in onze studio of op verplaatsing, maar nadien is zowat elk ontwerp voor de communiekaartjes en communiealbums mogelijk. We maken altijd unieke stukken die passen bij jouw persoonlijkheid en stijlvoorkeur!

Menu