Menu

Posi-Tief: fotograaf voor je personeelsfeest

De foto’s van je personeelsfeest zijn even spectaculair als het feestje!

Heb je een personeelsfeest of klantenreceptie gepland, dan mag een beroepsfotograaf om alle mooie momenten blijvend op papier te doen plakken zeker niet ontbreken!

Tijdens het personeelsfeest kondig je niet alleen belangrijke verwezenlijkingen van het bedrijf aan, het is ook de ideale gelegenheid om je medewerkers in de bloemetjes te zetten. Voor hen is zo’n blijk van appreciatie ongetwijfeld een moment dat ze nog lang zullen koesteren en moesten ze dat op foto hebben, dan kan echt iedereen van hun geluk meegenieten. En dat kan!

Als je Posi-Tief boekt als fotograaf voor je bedrijfsfeesten dan krijg je na het event een persoonlijke log-in waarmee je alle foto’s online kan bekijken. Zo kan je bijvoorbeeld ook enkele foto’s bijbestellen en je medewerkers een welgemeend fotobedankje offreren. Hebben ze echt uitzonderlijk gepresteerd, dan kan je er ook voor opteren om de foto’s te laten verwerken in een origineel fotoalbum en ze in plaats van losse foto’s een heus bedrijfsboekje presenteren. Die albums hebben we in verschillende formaten, uitvoeringen en prijsklassen beschikbaar en voor grotere oplages maken we uiteraard ook met plezier een offerte op maat.

Bedrijfsfotografie is niet alleen een aandenken, maar betekent veel voor je marketing en externe communicatie!

De foto’s van je personeelsfeest kunnen natuurlijk ook meteen dienen voor je nieuwsbrieven, en waarom ook niet voor een aantrekkelijke personeelsadvertentie? Een groepsfoto waar je medewerkers niet zo maar keurig op een rijtje staan, maar met een brede glimlach in het rond springen, zal vast een enthousiastere en dynamischere kandidaat aantrekken, toch?

Bekijk op deze site al enkele voorbeelden van personeelsfeestfotografie door Posi-Tief fotografie en contacteer ons voor een vrijblijvende offerte om ook de fotografie van uw personeelsfeest op locatie te verzorgen!

Met Posi-Tief bent u niet alleen zeker van een professionele aanpak van de bedrijfsfotografie maar ook van sprekende foto’s die uw bedrijf positief in de kijker plaatsen!

Graag meer weten?

Ik bespreek graag met jullie meer details tijdens een persoonlijk gesprek.

Graag een afspraak of gewoon alvast enkele vragen?

 

Officieel adres: Posi-Tief BV | Hoekstraat 12 | 9190 Stekene of ook Holsbeeksesteenweg 88 | 3010 Kessel-Lo

Maandelijks betere foto's leren maken? Elke maand bespreek ik de sterke punten van de Hobby foto van de maand en hoe je deze snel nog beter had kunnen maken. Zo leer je elke maand een nét iets betere foto maken.

 

 

>>schrijf in voor de nieuwsbrief<<

Ja, ik schrijf in

* indicates required