Voor je pasfoto Stekene ga je naar Posi-Tief

pasfoto stekene

Echt heel dringend die pasfoto nodig?

Je kent het vast. Je boekt snel nog een reis en dan blijkt je paspoort nét vervallen. Of je wil zo snel mogelijk je rijbewijs afhalen, maar je hebt geen pasfoto in huis. Lastig en vervelend, maar ook snel opgelost, want bij Posi-Tief fotografie in Kemzeke (Stekene) kan je ook terecht om héél snel een pasfoto te laten maken.

Klaar terwijl je lacht dus.

Even binnen springen tijdens de openingsuren van onze studio in Stekene en op 10 minuten zijn je pasfoto’s klaar. Helemaal volgens de voorschriften, uitgeknipt én in een proper kaftje om ze veilig naar het gemeentehuis te brengen.

Ook van de kleintjes nemen we hypersnel een pasfoto. Even op de schoot en nog voor ze het door hebben, heeft het vogeltje al gekiekt! Laat de stress dus maar al varen, want voor je het weet, staat je portret op papier en ben je op weg om je paspoort, kids ID of rijbewijs af te halen!

Wil je meteen wat extra pasfoto’s voorzien om in de toekomst het overbodige geloop en onnodige stress te vermijden, dan printen we er meteen wat extra af zonder dat je er langer op hoeft te wachten, want bij Posi-Tief hebben we je pasfoto razendsnel klaar! U krijgt sowieso 8 stuks, want dat ben je waard!!

Menu