Menu

newborn

Je pasgeboren baby is zo’n vertederend, kwetsbaar mini wezentje. Maar ook in no time uitgegroeid tot een flinke baby. Daarom zijn beelden van de eerste maand zo kostbaar.

Jullie nieuwe leven leg ik liefst vast in je eigen stek, waar we jullie baby'tje op een ontspannen manier fotograferen. Uiteraard zijn ook jij/jullie en eventuele broertjes en zusjes welkom op de newbornshoot.

Newbornfotoshoot

Een pasgeboren baby'tje is een prachtige ervaring in je leven.

Ze groeien zo snel dat het erg kostbaar is om de herinneringen te verzilveren.

Jullie nieuwe leven leg ik liefst vast in de vertrouwde setting van je eigen huis, waar we jullie baby'tje op een ontspannen manier fotograferen.

Op de voorgrond staan warme, spontane momenten om nog heel lang te koesteren.

Hoogkwalitatieve afwerking

 

Veiligheid, rust, warmte en welzijn van jullie kindje staat centraal tijdens de fotoshoot. Vanuit verschillende gezichtspunten leg ik natuurlijke, vertederende beelden vast.

Uiteraard zijn meerdere outfits tijdens de newbornshoot mogelijk en mogen ook de trotse ouder(s) en eventuele grote broertjes en zusjes op de foto tijdens de babyshoot.

Contacteer me voor meer info >>

boek meteen je fotoshoot:

Graag meer weten?

Ik bespreek graag met jullie meer details tijdens een persoonlijk gesprek.

Graag een afspraak of gewoon alvast enkele vragen?

 

Officieel adres: Posi-Tief BV | Hoekstraat 12 | 9190 Stekene of ook Holsbeeksesteenweg 88 | 3010 Kessel-Lo

Maandelijks betere foto's leren maken? Elke maand bespreek ik de sterke punten van de Hobby foto van de maand en hoe je deze snel nog beter had kunnen maken. Zo leer je elke maand een nét iets betere foto maken.

 

 

>>schrijf in voor de nieuwsbrief<<

Ja, ik schrijf in

* indicates required