Modelfotografie verdient een extra beklijvend album!

Bij je afgewerkte look hoort toch ook een stylish fotoalbum?

Zeker voor modelfotografie is een doordachte keuze van het juiste album erg belangrijk. Bij je castingdirector toekomen met een gekleefd album is niet meer van deze tijd, en toch moet je elke keer weer vernieuwend uit de hoek komen en nieuwe portretten en modefoto’s in je portfolio opnemen. Je wil toch dat je agents niet alleen zien wie je bent en hoe je eruit ziet, maar ook wie je kan zijn en hoe veelzijdig je als model voor hun opdrachten kan zijn?

Je hebt dus niet alleen de super straffe en professionele foto’s nodig, maar ook een creatieve weergave die ervoor zorgt dat ze je modelfotografie en ook jou niet snel vergeten!

Allemaal zaken die je kan bereiken met een Digital Experience album van Posi-Tief. Eerst zorgen we voor een uitvoerige modeshoot in onze studio of op locatie. Modelfotografie is hard werk, zowel voor je modefotograaf als voor jou, maar samen maken we onvergetelijke plaatjes!

Een topfotograaf als Posi-Tief maakt wel schitterende beelden, maar zeker bij modelfotografie of portretten moeten ze nog extra in detail bewerkt worden. In ons uitgebouwd fotolabo optimaliseren we eerst alle beelden en daarna selecteren we de sterkste head shots om in je album te verwerken.

Hoe ziet dat modellenportfolio van modelfotografie er dan uit?

Je 15 pagina’s tellende album is een compacte weergave van je veelzijdige capaciteiten bij modelfotografie, al kunnen we steeds extra foto’s of pagina’s voorzien op verzoek. Het geheel voorzien we van een stijlvolle plastic cover die we vastvijzen zodat je album altijd een blijvende indruk nalaat.

Wist je trouwens dat je je album ook in mini-formaat kan bijbestellen?
De 10 x 10 cm versie hebben we het “stoefboekje” gedoopt en die past perfect in je handtas!

Pssst… Het Digital Experience album is natuurlijk ook geschikt voor vele andere fotoreportages en niet alleen voor modelfotografie!

Menu