Menu

Kinderfotografie op groot formaat is werk voor plexiglas

Een plexiglas foto van je kinderfotografie trekt altijd de aandacht

Een uitvergrote foto van bijvoorbeeld kinderfotografie krijgt met plexiglas een bijzonder effect en zal zeker de aandacht van je bezoekers trekken.

De foto wordt namelijk niet op fotopapier, maar rechtstreeks op de plexiplaat gedrukt. We snijden de achtergrond weg en houden enkel de snoetjes van je speelse bengels over en die komen dan vooral op een lichtere achtergrond duidelijk naar voor.

Laat je de meest innemende foto van je kinderfotografie op plexiglas drukken, dan mag je er zeker van zijn dat iedereen de foto zowel van op afstand als van dichterbij zal willen bekijken om het effect nader te bestuderen.

Uiteraard kan je eender welke foto van elke Posi-Tieve fotoreportage op plexiglas laten vergroten, maar zeker voor kinderfotografie is dit materiaal een echte aanrader! Je kan trouwens ook opteren voor de combinatie van plexiglas en metaalplaat als het effect nog iets specialer mag zijn voor je, toch wel unieke, interieur…

De eigenschappen van je plexiglas foto samengevat:

• De foto wordt rechtstreek op de plexiplaat gedrukt. Daardoor kan je de fotokader ook makkelijk met een licht vochtige poetsdoek reinigen.
• De plexiglasfoto wordt geleverd met stijlvolle afstandhouders waarmee je de foto op enkele centimeters van de wand af kan ophangen.

Graag meer weten?

Ik bespreek graag met jullie meer details tijdens een persoonlijk gesprek.

Graag een afspraak of gewoon alvast enkele vragen?

 

Officieel adres: Posi-Tief BV | Hoekstraat 12 | 9190 Stekene of ook Holsbeeksesteenweg 88 | 3010 Kessel-Lo

Maandelijks betere foto's leren maken? Elke maand bespreek ik de sterke punten van de Hobby foto van de maand en hoe je deze snel nog beter had kunnen maken. Zo leer je elke maand een nét iets betere foto maken.

 

 

>>schrijf in voor de nieuwsbrief<<

Ja, ik schrijf in

* indicates required