Menu

Kinderfotograaf Posi-Tief maakt prachtige foto’s, maar ook bijzondere fotokaders

Als het aan kinderfotograaf Posi-Tief ligt, kies je voor kinderfoto’s voor gehard glas.

Kinderfotograaf Posi-Tief maakt op speelse wijze de gekste foto’s van je bengels. Zo zag je je kinderen vast nog nooit!

Na de shoot ben je natuurlijk nieuwsgierig naar het resultaat van de plezantste fotoshoot ooit en daarvoor bezorgen we je een persoonlijke log-in. Hiermee kan je je persoonlijke fotoverzameling op onze website bekijken en ook meteen je favoriete foto’s bijbestellen.

Of waarom niet de ontroerendste kinderfoto’s rechtstreeks in groot formaat op gehard glas afdrukken, zodat je kinderen altijd een bijzonder plekje in je hart, maar ook in je huis hebben? Met een foto op glas in de woonkamer zijn ze altijd dichtbij en niet alleen de foto zelf, maar ook de glasconstructie zal je bezoekers zeker fascineren.

We printen de uitverkoren foto immers rechtstreeks op het gehard glas. De achtergrond laten we weg en zo creëren we een speciaal “doorkijkeffect”. Bekijk zeker al even de voorbeelden op deze website om dat effect te ontdekken en dan kan je op zoek gaan naar een muur in huis die de juiste kleur heeft om je foto goed te doen uitkomen.

Kinderfotograaf Posi-Tief vindt het geharde glas een ideale materiaalkeuze voor bijvoorbeeld baby- en kinderfoto’s omwille van de speelsheid die deze kader uitstraalt, maar uiteraard kan je eender welke foto op gehard glas laten uitvergroten.

Wat je moet weten van je foto op gehard glas

• Uiteraard zijn de randen van het glas afgerond zodat ook je kids hun foto veilig van dichtbij kunnen bewonderen!
• De foto wordt rechtstreeks op het glas geprint. Reinigen kan met een vochtige doek, maar het wordt afgeraden om agressieve kuisproducten te gebruiken om de print niet te beschadigen.
• De foto op glas wordt geleverd met trendy afstandhouders die ervoor zorgen dat je foto niet tegen, maar op enkele centimeters van de wand verwijderd hangt.

Graag meer weten?

Ik bespreek graag met jullie meer details tijdens een persoonlijk gesprek.

Graag een afspraak of gewoon alvast enkele vragen?

 

Officieel adres: Posi-Tief BV | Hoekstraat 12 | 9190 Stekene of ook Holsbeeksesteenweg 88 | 3010 Kessel-Lo

Maandelijks betere foto's leren maken? Elke maand bespreek ik de sterke punten van de Hobby foto van de maand en hoe je deze snel nog beter had kunnen maken. Zo leer je elke maand een nét iets betere foto maken.

 

 

>>schrijf in voor de nieuwsbrief<<

Ja, ik schrijf in

* indicates required