Menu

Gratis expositie rouwfotografie

Datum: vrijdag 3 maart 2023
Locatie: Huis van de Mens | Stationsplein 22 | Sint-Niklaas

Programma

 

19u30: start opening expositie, doorlopend te bezoeken.

20u00: welkomstwoord door Wendy Serraris | Huis van de Mens
20u10 - 20u30: fotograaf Sven Soetens geeft persoonlijk uitleg over zijn werk

vanaf 20u30: 'koffietafel' pistolets met kaas, hesp & preparé (gratis voor iedereen)

22u: voorzien einde

Wat krijg je te zien?

 

De expositie over rouwfotografie biedt een unieke kijk op het verwerken van verlies en rouw door middel van fotografie. De tentoonstelling toont een collectie van emotionele en indringende beelden die zijn gemaakt door Award Winning fotograaf Sven Soetens (top 5 Belgische fotografen, top 50 wereldwijd)

 

De foto's variëren van portretten van rouwenden tot landschapsfoto's die de eenzaamheid van rouw weerspiegelen. Sommige foto's tonen het verdriet en de pijn van het verlies, terwijl andere foto's een gevoel van troost en verbondenheid uitstralen.

 

De expositie biedt bezoekers de kans om zich te verplaatsen in de gevoelens van de personen die op de foto staan. Het is een emotionele ervaring die bezoekers doen reflecteren over het verlies en de rouw dat ze in hun eigen leven doormaakten.

Voor wie is deze expositie bedoeld?

 

De expositie is een must-see voor iedereen die geïnteresseerd is in fotografie, rouw en emotie. Het is een kans om te reflecteren over het leven en de dood en om te zien hoe andere mensen hun verlies hebben verwerkt. Ook voor begrafenisondernemers die overwegen om rouwfotografie te gaan aanbieden is dit de manier om in te schatten wat dit voor de nabestaanden kan betekenen. De expositie zal plaatsvinden in het Huis van de Mens en is gratis toegankelijk voor het publiek (mits inschrijving).

Graag meer weten?

Ik bespreek graag met jullie meer details tijdens een persoonlijk gesprek.

Graag een afspraak of gewoon alvast enkele vragen?

 

Officieel adres: Posi-Tief BV | Hoekstraat 12 | 9190 Stekene of ook Holsbeeksesteenweg 88 | 3010 Kessel-Lo

Maandelijks betere foto's leren maken? Elke maand bespreek ik de sterke punten van de Hobby foto van de maand en hoe je deze snel nog beter had kunnen maken. Zo leer je elke maand een nét iets betere foto maken.

 

 

>>schrijf in voor de nieuwsbrief<<

Ja, ik schrijf in

* indicates required