Huwelijksfotograaf Sven Soetens: winnaar van de Fearless Award Wedding!

 

Met Posi-Tief als huwelijksfotograaf heb je een topfotograaf die altijd professioneel te werk gaat!

Je mooiste dag, die bereid je natuurlijk tot in de puntje voor! Je wil toch zorgeloos van elk moment kunnen genieten?

De keuze van de juiste huwelijksfotograaf voor je trouwfeest is ongetwijfeld een van de belangrijkste beslissingen die je zal nemen. Om er zeker van te zijn dat je fotograaf letterlijk en figuurlijk niet in de weg loopt en geen enkel belangrijk moment mist, is een professioneel huwelijksfotograaf zoals Sven Soetens van Posi-Tief fotografie inschakelen, beslist een verstandige keuze.

Vooraf overlopen we je grote dag in detail. Zo weten we beiden wat we mogen verwachten en zijn we altijd stipt op tijd en op de juiste locatie, want als huwelijksfotograaf volgen we je de hele dag!

Meer nog, als je ons als huwelijksfotograaf voor je trouwfeest kiest, ben je niet alleen zeker van een professionele aanpak, maar ook van bijzondere foto’s achteraf. We werken immers volgens bijzonder principe, namelijk de emotioneel-journalistieke fotografie, en dat levert gegarandeerd foto’s vol emotie op.

Die huwelijksfoto’s kan je na het trouwfeest via je persoonlijke log-in meteen online bekijken terwijl wij je luxe huwelijksalbum of je eigen filmische fotocompilatie in een persoonlijke AniMovie samenstellen. Je kan je log-in trouwens ook delen met vrienden en familie want ook zij willen vast de mooiste foto’s bijbestellen.

Tenslotte mag je ook gerust zijn dat je foto’s in de allerhoogste kwaliteit worden opgeleverd, want we optimaliseren al je beelden volgens de regels van de kunst en nadien ontwikkelen we ze in ons eigen gesofisticeerde fotolabo.

Benieuwd hoe foto’s van huwelijksfotograaf Sven Soetens eruit zien en wat je mag verwachten? Surf dan als de bliksem naar de website van deze huwelijksfotograaf, want deze website hebben we volledig gewijd aan onze specialisatie, de huwelijksfotografie en daar vind je dus een hele hoop referenties!

Klik je even door als je ook al enkele voorbeelden van AniMovies en van de persoonlijke log-in wil bekijken?

 

Menu