Geen saaie poses op een Posi-Tief gezinsfoto!

Een ludieke gezinsfoto zonder saaie poses, die laat je maken bij Posi-Tief

Als je denkt dat je voor een gezinsfoto of familieportret allemaal netjes op een rij moet stilstaan, dan ben je duidelijk nog niet bij familiefotograaf Posi-Tief geweest!

Bij ons geen saaie bedoeningen en voor-de-hand-liggende plaatjes, want ook een gezinsfoto of familieportret kan energie en dynamisme uitstralen. In onze studio laten we je springen, lachen, gieren en nog veel meer om familiefoto’s te creëren die je ongetwijfeld zullen verrassen door hun originaliteit.

Alle leden van het gezin zijn welkom in onze studio of tijdens de shoot op locatie, dus ook je trouwe viervoeters, want op de familiefoto verdienen alle gezinsleden natuurlijk een plaatsje!

Niet alleen het maken van de gezinsfoto is leuk!

Na de familieshoot kan je nog uren grasduinen in alle gemaakte beelden via je persoonlijke log-in op onze webpagina. Zo kan je samen met je familieleden de leukste foto’s selecteren.

Die kan je meteen online bijbestellen via de handige web shop, of je kan ze laten verwerken in creatieve digitale fotoalbums als herinnering voor later.

Of krijgt de gezinsfoto met de meeste stemmen meteen een prominente plaats in de living? Je kan namelijk ook je favoriete foto’s laten uitvergroten tot een heuse fotokader op doek. We hebben niet alleen canvasdoek, maar ook vele andere materialen die elk een bijzonder effect geven aan je mooiste gezinsfoto. Blader dus zeker eens door de verschillende mogelijkheden op deze website!

Door je gezinsfoto te laten uitvergroten, heb je meteen een decoratief stuk in huis dat ongetwijfeld gespreksstof oplevert tijdens het volgende familiefeestje. Of misschien is het wel een leuk cadeau voor oma en opa? Je vindt vast wel een verwerking van je gezinsfoto die jou aanspreekt!

Benieuwd wat voor beelden onze dynamische familieshoots zoal opleveren? Bekijk de demo en je begrijpt meteen wat we bedoelen!

 

Menu