Menu

Laat je wolk van een baby stralen op de geboortekaartjes!

Na 9 maanden uitkijken, is het eindelijk zover! Je kleine spruit is er, stralend en helemaal klaar om de wereld te ontdekken. Natuurlijk wil je deze heuglijke geboorte aankondigen met geboortekaartjes die écht opvallen en nog lang over zich doen spreken. Laat je je kleine wonder schitteren met een prachtige foto op de geboortekaartjes, dan is dat net het effect dat je krijgt!

Ga je zelf geboortekaartjes maken of toch liever uitbesteden aan een professional?

Ongetwijfeld heb je zelf al heel veel foto’s genomen, maar zijn die wel voldoende kwalitatief om te gebruiken voor gedrukte geboortekaartjes en heb je daar eigenlijk wel tijd voor? Bij Posi-Tief nemen we zowel de babyfotografie als het uitwerken van de geboortekaartjes volledig uit handen, zodat jij je volop kan richten op je nieuwe gezinnetje. Maar geen nood, het ontwerp van de geboortekaartjes bespreken we eerst in detail met je tijdens de laatste maanden van je zwangerschap zodat je perfect weet wat je mag verwachten.

Dan hoeven we enkel nog te wachten tot je hartendief te voorschijn komt om in het moederhuis of bij je thuis pakkende beelden te shooten om nadien in het ontwerp van het geboortekaartje te verwerken. Wees gerust, dat gaat snel genoeg, want binnen de 24 u leveren we de geboortekaartjes al zodat je iedereen op de hoogte kan stellen van de komst van je new born!

Het enige wat jij nog moet doen, is ons meteen contacteren zodat we hyper snel ter plaatse geraken voor de eerste foto’s van je baby. En de naam kiezen natuurlijk, dat is ook onmisbaar op je geboortekaartje!

Graag meer weten?

Ik bespreek graag met jullie meer details tijdens een persoonlijk gesprek.

Graag een afspraak of gewoon alvast enkele vragen?

 

Officieel adres: Posi-Tief BV | Hoekstraat 12 | 9190 Stekene of ook Holsbeeksesteenweg 88 | 3010 Kessel-Lo

Maandelijks betere foto's leren maken? Elke maand bespreek ik de sterke punten van de Hobby foto van de maand en hoe je deze snel nog beter had kunnen maken. Zo leer je elke maand een nét iets betere foto maken.

 

 

>>schrijf in voor de nieuwsbrief<<

Ja, ik schrijf in

* indicates required