En waarom niet meteen een foto van je new born op de geboortekaart?

Een geboortekaart die iedereen bijhoudt!

Je bent vast apetrots op je nieuwe spruit en dat mag iedereen weten. Je familie en vrienden zijn ook razend benieuwd hoe je new born er uitziet, dus waarom niet meteen je kleintje laten schitteren met een opmerkelijke foto op de geboortekaart?

Drie vliegen in één klap, want geboortekaarten moest je toch nog regelen en zo hebben alle nieuwsgierigen meteen een foto bij de hand en daardoor kan jij rustig genieten van de kostbare quality-time met je nieuwe gezinnetje.

Geraakt nooit op tijd klaar denk je?

Zeker niet waar, want enkele maanden voor de bevalling al bespreken we het ontwerp van de uiteindelijke geboortekaart. Wanneer het dan eindelijk zover is, komt je geboortefotograaf als eerste op bezoek in het moederhuis of bij je thuis om je new born te kieken en 24 uur later al worden je geboortekaarten geleverd!

Het wordt zelfs nog straffer!

Behalve de geboortekaart, leveren we meteen ook een reportageboek, 1 vergroting én een kleine verassing van ons. Laat het bezoek dus maar komen om je new born te bewonderen, want zelfs als hij/zij slaapt, hebt je prachtige foto’s om te laten zien!

Menu