Menu

Je geboorteaankondiging wordt al even uniek als je kleintje!

Voor de allereerste foto’s van je baby is een professionele babyreportage zeker het overwegen waard!

Met een gepersonaliseerde geboorteaankondiging worden de geboortekaartjes even bijzonder als je kleine spruit zelf!

Daarvoor starten we eerst met een uitgebreide babyreportage waaruit je de mooiste foto’s kan selecteren voor de geboorteaankondiging. De eerste foto’s van je baby zijn namelijk bijzonder belangrijk. Je gaat ze nog jaren bekijken en ook je kind is later vast benieuwd naar zijn/haar eerste momenten op deze planeet.

Je kan natuurlijk je partner aanstellen om de bevalling en de eerste momenten samen op de kamer, continu door de lens te bekijken, maar zo kan die natuurlijk het moment niet ten volle beleven… Bovendien wil je zeker zijn van kwalitatieve en heldere foto’s en ongetwijfeld ook van foto’s die niet altijd dezelfde standaard poses weergeven en daardoor nét iets bijzonderder zijn dan alle andere.

Waarom dan geen professioneel geboortefotograaf aanstellen om een onvergetelijke geboortereportage samen te stellen? Zo kunnen jullie beiden optimaal van het moment genieten én ben je zeker van prachtige foto’s om nog jarenlang van te genieten.

Je stoeft niet alleen met je baby, maar ook met de geboorteaankondiging!

De foto’s van de geboortereportage kan je trouwens ook meteen gebruiken voor je geboorteaankondiging. Zo worden ook de geboorte aankondigingen kostbare bezittingen om te koesteren.

Bij Posi-Tief verwerken we een geboortereportage niet alleen tot geboorte aankondiging, ook geboortealbums en uitvergrotingen van je favoriete foto’s zijn mogelijk.

Wist je trouwens dat we ook zwangerschapsfotografie verzorgen? Met een fotoshoot tijdens je zwangerschap, een geboortereportage vlak na de bevalling en een babyshoot op later tijdstip volgen we de hele tijdlijn in je babyreportage.

Graag meer weten?

Ik bespreek graag met jullie meer details tijdens een persoonlijk gesprek.

Graag een afspraak of gewoon alvast enkele vragen?

 

Officieel adres: Posi-Tief BV | Hoekstraat 12 | 9190 Stekene of ook Holsbeeksesteenweg 88 | 3010 Kessel-Lo

Maandelijks betere foto's leren maken? Elke maand bespreek ik de sterke punten van de Hobby foto van de maand en hoe je deze snel nog beter had kunnen maken. Zo leer je elke maand een nét iets betere foto maken.

 

 

>>schrijf in voor de nieuwsbrief<<

Ja, ik schrijf in

* indicates required