Fotovergroting op hout als tijdloos interieur item

Als je houdt van hout

Sommige foto’s zijn gewoon té mooi om enkel in een album te schitteren. Met een fotovergroting kan je je lievelingsfoto elke dag opnieuw in XL formaat bewonderen, want we kunnen je droomfoto namelijk verwerken tot een unieke fotokader voor in je interieur. Daarvoor heb je trouwens heel wat afwerkingsmogelijkheden en een fotovergroting op hout is daar eentje van. Vooral in rustieke en landelijke interieurs komt dit type fotodecoratie prachtig tot haar recht.

Speciaal voor art lovers

Voor deze fotovergroting hebben we nog een bijzonder optie die liefhebbers van special effects zeker zal interesseren. Je kan de foto namelijk realistisch laten afdrukken zoals hij is of kiezen voor de zonder wit optie.

In dat laatste geval worden alle kleuren behalve de witte kleur afgedrukt. Daardoor wordt de blanke houtstructuur van de plaat zichtbaar op de witte delen zoals bijvoorbeeld je trouwkleed of een witte suitewagen.

Kiezen voor de zonder wit optie maakt de uitvergroting van je foto nog bijzonderder.

Wat je nog over deze fotovergroting op hout moet weten

• Je bent bij een professioneel beroepsfotograaf aanbeland en dus hebben we je foto’s in ultra hoge resolutie beschikbaar. Daardoor kunnen we je lievelingsfoto quasi eindeloos uitvergroten en haarscherp afdrukken.
• Voor deze fotovergroting wordt je foto op een 2 cm dikke, blanke houten plaat afgedrukt.
• Deze fotokader kan je heel gemakkelijk ophangen. Er zijn namelijk voorgeboorde openingen voorzien om de kader snel en eenvoudig tegen de muur te vijzen.

Wel een fotovergroting, maar geen hout look?

Bij Posi-Tief fotografie kunnen we foto’s op verschillende materialen afdrukken om een uniek interieurstuk te maken. Je kan de verschillende opties op deze website ontdekken of een afspraak maken in onze studio om de diverse mogelijkheden in het echt te komen bekijken.

Menu