Mag je fotoreportage iets specialer dan andere?


Bij Posi-Tief fotografie in Kemzeke, trekken we niet zomaar foto’s en maken we geen alledaagse fotoreportage! Straffe uitspraak? Neen hoor!

Beroepsfotograaf Sven Soetens is inmiddels gekend om zijn bijzondere stijl. Met een van zijn exclusieve trouwfotoreportages won hij immers de exclusieve Fearless Wedding Award. Een duidelijk signaal dat je bij ons dus nét iets anders mag verwachten van je fotoreportage.

Wat dat voor jouw fotoreportage betekent?

Bij Posi-Tief hebben we een bijzondere kijk op fotografie. We geloven niet in zo maar kiekjes nemen van geforceerde poses. Neen, we fotograferen wat er écht gebeurt op het moment dat zelf. Met een zesde zintuig voelen we aan wanneer bijzondere en unieke ontroerende momenten in de lucht hangen en we schieten in actie nét voor ze gaan plaatsvinden. Zo drukken we altijd op tijd af wanneer een traan naar beneden rolt of een knipoog vertrekt. Deze emotioneel journalistieke stijl geeft een bijzonder resultaat. De foto’s spreken écht tot de verbeelding en roepen meteen intense emoties op.

Wil jij ook zo’n fotoreportage waar iedereen nog lang over napraat?

Contacteer dan fotograaf Sven Soetens van Posi-Tief fotografie uit Oost-Vlaanderen. We komen in heel België, en zelfs in het buitenland, op verplaatsing je mooiste momenten fotograferen om een unieke fotoreportage samen te stellen, maar je kan uiteraard ook in de studio in Kemzeke terecht voor een onvergetelijke fotoreportage.

Bij Posi-Tief zorgen we ervoor dat je de mooiste momenten van je zwangerschap, de eerste glimlach van je kleintje, het enthousiasme van je communicant of de vonken van je prille liefde door je persoonlijke en vooral bijzondere fotoreportage niet snel zal vergeten!

Menu