foto zwangerschap: omdat je niet vaak in blijde verwachting bent!

Je bent zó blij, je bent zwanger… Lang naar uitgekeken of misschien allemaal veel sneller dan verwacht.. Maar het is zover! Binnen enkele maanden zet je een nieuw leven op de wereld.
Maar ondertussen voel jij al enkele maanden die kriebels in jouw buik. Laat dit net genoeg zijn om het mooie moment met een foto zwangerschap shoot te vereeuwigen!

Creatieve foto zwangerschap spreekt meer

Een gewone foto van je bolle buik kan wellicht de papa-in-spé ook wel maken. Zoek je echter een creatievere manier om je belly shoot te laten vereeuwigen, ben je bij Sven aan het juiste adres.
Hij ziet, denkt en gaat enkele stappen verder dan de doorsnee fotograaf. Hij kiest er bewust voor geen saaie studioshoot te maken. Nee, jullie foto’s worden gemaakt op een aparte locatie – al dan niet door jou gekozen.
Heel vaak kiest deze topfotograaf er voor om de foto zwangerschap in je eigen stek te maken: een geborgen plek waar je je echt thuis voelt.

De mooiste herinneringen “schrijf” je nu eenmaal op

Na de foto zwangerschap shoot bekijken we samen de reportage in de daarvoor speciaal ontworpen viewingroom te komen bewonderen. Je zal versteld staan hoe mooi je zwangerschap in beeld gebracht werd.
Je kiest welke beelden er in je fotoalbum komen. Geen eenvoudige keuze, maar hierin kan Sven je ondersteunen.
Ook de vele album mogelijkheden worden gepresenteerd.
Gewoon omdat het kan, want een herinnering weer”zien”, is altijd mooier.
Dus… droom niet langer, maar contacteer me snel, dan bespreken we samen die zwangerschapsshoot!

 

Menu