Foto laten ontwikkelen en bewerken door Posi-Tief garandeert wel een professioneel resultaat!

Wij hebben de kennis én een professioneel fotolabo om je foto’s te ontwikkelen

Misschien ken je wel iemand die erg handig is met Photoshop en kan je er ook één of meerdere van je foto laten ontwikkelen, maar hoe zeker ben je van de kwaliteit van de bewerkingen en het uiteindelijke resultaat?

Als je foto’s laat bewerken of ontwikkelen bij beroepsfotograaf Sven Soetens van Posi-Tief fotografie hoef je daar nooit aan te twijfelen.

Mochten wij je fotoshoot of reportage verzorgen en wil je nu de foto’s laten ontwikkelen, dan spreekt het voor zich dat we er alles aan doen om onze beelden er zo goed mogelijk te laten uitzien. Het zijn prachtige shots, maar ze worden nóg mooier als ze volledig geoptimaliseerd en bewerkt zijn en zo kunnen ze ook dienen voor drukwerk en zelfs voor extra grote formaten fotobehang of muurkader bijvoorbeeld.

We beschikken over een professioneel uitgerust digitaal fotolabo waar we je beelden grondig optimaliseren of ontwikkelen. Je kan je foto’s binnen brengen op USB-stick, CD of DVD en enkele dagen later al zijn ze klaar, want bij Posi-Tief werken we professioneel en dus ook supersnel!

Jawel, bij ons kan je foto’s laten ontwikkelen die we zelf voor je hebben gemaakt, maar dus ook andere foto’s die je al had van vroeger.

Om de kwaliteit van onze service te garanderen, volgen we voortdurend opleidingen en volgen we alle fotografienieuwtjes en weetjes op de voet. Want met professioneel materiaal en software werken, vereist wel enige kennis en expertise.

Menu