Menu

Foto decoratie op plexi en metaalplaat is dé eyecatcher in huis

Weet je niet meer wat je moet kiezen voor je foto decoratie?

Keuzedilemma…
Je vond de plexiglas foto wel mooi, maar ook de foto op metaalplaat spreekt je wel aan? Waarom combineren we dan niet gewoon beide materialen en maken we een super deluxe foto decoratie?

Hoe verwerken we je meest gewaardeerde foto’s in een plexi/metaalplaat foto decoratie?

De foto zelf drukken we af op een hoogwaardig fotopapier dat we met de grootste precisie achter de plexiplaat kleven. Het plexiglas is vrij dik, wat je foto meteen een bijzonder diepte-effect geeft.
Vervolgens plaatsen we de plexifoto op een grotere metalen kader. Die zorgt er niet alleen voor dat er een zichtbare scheiding is tussen de witte achtergrond van de foto en je witte muur, maar ook dat je niet meer op zoek hoeft te gaan naar een bijpassende omlijsting. De 5 centimeter metaalplaat rond het plexiglas zorgt voor het kadereffect!

En metaalkleur past zowat overal bij, dus kan je je kader quasi in elke ruimte in huis ophangen.
Een hele reeks voordelen dus van foto decoratie op plexiglas en metaalplaat en natuurlijk ook een blikvanger van formaat in je huis!

De technische beschrijving van je plexi/metaalplaatfoto

• De foto wordt in hoge resolutie afgedrukt en achter een plexi plaat gemonteerd die we vervolgens bovenop een grotere metalen kader plaatsen. Zo heb je rond de plexifoto een metalen kader met randen van ongeveer 5 centimeter breed. Met dit kadereffect moet je nooit op zoek naar een standaard fotokader of maatwerk inlijsting!
• We leveren 2 U-profielen mee waarvan je er een aan de wand bevestigt en het andere profiel hangt al aan de achterzijde van de metaalplaat vast. Deze klik je eenvoudigweg in het muurprofiel en zo hangt je foto meteen op!

Graag meer weten?

Ik bespreek graag met jullie meer details tijdens een persoonlijk gesprek.

Graag een afspraak of gewoon alvast enkele vragen?

 

Officieel adres: Posi-Tief BV | Hoekstraat 12 | 9190 Stekene of ook Holsbeeksesteenweg 88 | 3010 Kessel-Lo

Maandelijks betere foto's leren maken? Elke maand bespreek ik de sterke punten van de Hobby foto van de maand en hoe je deze snel nog beter had kunnen maken. Zo leer je elke maand een nét iets betere foto maken.

 

 

>>schrijf in voor de nieuwsbrief<<

Ja, ik schrijf in

* indicates required