Menu

Je foto album zegt meer over je dan je denkt!!

Na de fotoreportage of studioshoot ben je ongetwijfeld razend benieuwd naar het resultaat… Daarom zetten we meteen na de shoot al, alle foto’s online op onze website zodat je met je persoonlijke log-in rustig thuis alle beelden in detail kan bestuderen. En dan moet jij aan het werk om er de leukste foto’s uit te kiezen die we gaan verwerken in het foto album van je keuze. Of stoef gerust overal met je reportage via onze mobile app.

Er is zeker genoeg keuze voor je foto album!

Bij Posi-Tief kan je kiezen uit verschillende foto albums in functie van je persoonlijke stijl en je budget. We maken klassieke gekleefde albums of je kan de foto’s los bestellen als je zelf houdt van scrapbooking, maar een digitaal foto album garandeert je helemaal een creatief meesterwerk!

Met een Basic of Standard foto album kies je voor soberheid en essentie. Op een tiental pagina’s pronken dé mooiste foto’s in een budgetvriendelijk foto album.

Mag het iets meer zijn?
Dan zijn de Digital Experience en Digital Deluxe foto albums vast iets voor jou. In deze digitale albums verwerken we meerdere foto’s in speelse collages op 1 pagina, of laten we 1 foto over 2 pagina’s heen lopen. Creativiteit en speelse composities verzekerd als je kiest voor deze digitale foto albums.

Het Boutique Portfolio foto album is dan weer meer iets voor jou als je voorkeur uitgaat naar een iets opvallendere presentatie. De geselecteerde foto’s worden immers afgedrukt op verharde fotokaarten en gebundeld in een stijlvolle houten opbergbox mét gepersonaliseerde cover.

En als je foto album écht de show mag stelen, dan is de Boutique Book hét foto album om mee te stoefen! We gieten ook in dit digitale foto album je foto’s in spannende collages, maar we gaan ook nog een stapje verder. We geven het album een sprekende fotocover en het hele fotoboek wordt netjes opgeborgen in een chique houten koffer, die we ook personaliseren met een stralende foto op de buitenzijde!

Bekijk elk album in detail en kies het foto album dat het best bij jou past! We geven op de volgende pagina’s alvast enkele voorbeelden van reportages die je in de albums kan verwerken.

Graag meer weten?

Ik bespreek graag met jullie meer details tijdens een persoonlijk gesprek.

Graag een afspraak of gewoon alvast enkele vragen?

 

Officieel adres: Posi-Tief BV | Hoekstraat 12 | 9190 Stekene of ook Holsbeeksesteenweg 88 | 3010 Kessel-Lo

Maandelijks betere foto's leren maken? Elke maand bespreek ik de sterke punten van de Hobby foto van de maand en hoe je deze snel nog beter had kunnen maken. Zo leer je elke maand een nét iets betere foto maken.

 

 

>>schrijf in voor de nieuwsbrief<<

Ja, ik schrijf in

* indicates required