Menu

familieshoot

Samen met het gezin of de familie waar je zo trots op bent voor een professionele camera is de perfecte manier om authentieke familiefoto's te maken.

Naast de authentieke, mooie foto’s die jullie achteraf krijgen, is een gezamenlijke fotoshoot quality time voor jullie samen.

Familieshoot

Het liefst zou je elk moment met je prachtig gezin of familie telkens opnieuw willen kunnen beleven. Door samen met je gezin of familie voor een professionele camera te staan, krijg je beelden die je telkens weer kan bekijken.

Je kinderen of misschien wel kleinkinderen kunnen nu nog klein zijn, maar de tijd vliegt. Voor je het weet gaan ze naar de middelbare school.

Hoogkwalitatieve afwerking

 

Elke fase in je familie kent zijn eigen schoonheid en is de moeite om door een professionele fotograaf vast te leggen. Of dit nu met z’n tweeën is of met z’n tienen.

Door de jarenlange ervaring wordt ervoor gezorgd dat iedereen op z’n gemak is tijdens het maken van de foto’s. Dit resulteert in spontane, authentieke foto’s en soms hilarische momenten.

Contacteer me voor meer info >>

boek meteen je fotoshoot:

Graag meer weten?

Ik bespreek graag met jullie meer details tijdens een persoonlijk gesprek.

Graag een afspraak of gewoon alvast enkele vragen?

 

Officieel adres: Posi-Tief BV | Hoekstraat 12 | 9190 Stekene of ook Holsbeeksesteenweg 88 | 3010 Kessel-Lo

Maandelijks betere foto's leren maken? Elke maand bespreek ik de sterke punten van de Hobby foto van de maand en hoe je deze snel nog beter had kunnen maken. Zo leer je elke maand een nét iets betere foto maken.

 

 

>>schrijf in voor de nieuwsbrief<<

Ja, ik schrijf in

* indicates required