Menu

Het favoriete beeld van je familiefotografie heeft niet veel nodig om te schitteren!

Je foto uitvergroten op zwart MDF: eenvoud siert!

Zwart MDF is het materiaal bij uitstek als je houdt van een sprekende foto verwerkt in een strak uitziend materiaal dat ook nog eens bijzonder makkelijk op te hangen is.
Je hoeft zelfs geen kaders op maat te laten maken want op Zwart MDF ziet je familiefotografie (of elke andere foto die je aanspreekt), er altijd geweldig uit.
Zwart MDF is ook een gebruiksvriendelijk materiaal.
We kleven de uitvergrote familiefoto op een dikke zwart houten MDF plaat en achteraan voorzien we een metalen frame waarmee zelfs een onhandige harry in een oogwenk de foto aan de muur kan bevestigen. Het frame zorgt er voor dat je foto ongeveer een centimeter van de wand af komt te hangen en zo vermijd je ook strepen en vuil op je pas geschilderde muren.

De voorzijde van je favoriete foto van je familiefotografie shoot wordt gelamineerd zodat je geen beschermend glas nodig hebt en dat zorgt er overigens ook voor dat je de foto makkelijk kan afkuisen met een licht vochtige doek.

Voor zij die eenvoud weten te appreciëren in het interieur, is zwart MDF hét te kiezen materiaal voor familefotografie, huwelijksfotografie of elke andere foto. Voor de kader dan, want bij Posi-Tief mag je altijd opvallende foto’s verwachten!

Je uitvergrote familiefotografie op Zwart MDF heeft volgende karaktertrekken:

• Zwarte, houten MDF plaat van 9 mm (!) dik voor een stevig en blijvend resultaat
• Metalen frame aan de achterzijde om de fotokader eenvoudig tegen de muur te bevestigen en deze ongeveer 1 cm van de wand af te laten hangen.
• Gelamineerde voorzijde waarover een plastic laagje wordt gesmolten voor extra duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid. Je kan de foto dus makkelijk reinigen met een vochtige doek.

Graag meer weten?

Ik bespreek graag met jullie meer details tijdens een persoonlijk gesprek.

Graag een afspraak of gewoon alvast enkele vragen?

 

Officieel adres: Posi-Tief BV | Hoekstraat 12 | 9190 Stekene of ook Holsbeeksesteenweg 88 | 3010 Kessel-Lo

Maandelijks betere foto's leren maken? Elke maand bespreek ik de sterke punten van de Hobby foto van de maand en hoe je deze snel nog beter had kunnen maken. Zo leer je elke maand een nét iets betere foto maken.

 

 

>>schrijf in voor de nieuwsbrief<<

Ja, ik schrijf in

* indicates required