Menu

speelsheid van je kind tijdens eerste communie

 

Mogen we meespelen?

Bij de eerste communie zijn kinderen nog op een leeftijd waar ze spontaan en eerlijk zijn. Dat zijn perfecte eigenschappen om mee te werken voor een communiefotograaf. Zo krijgen we immers eerlijke foto’s vol emotie die écht aanspreken en die dat gevoel integraal overbrengen naar de kijker.

Aangezien de speelsheid van een kind bijzonder aanstekelijk werkt, laten we ons bij communiefotograaf Posi-Tief helemaal gaan bij communiereportages. We spelen actief mee en creëren een losse, spontane sfeer om memorabele foto’s te maken die bruisen van sfeer. Daar komt trouwens ook onze emotioneel journalistieke stijl weer van pas. We geloven immers niet in geforceerde poses maar gaan er steevast voor om gebeurtenissen te kieken op het moment dat ze plaatsvinden. Echte en realistische emotie in onze eerste communie foto’s dus!

Eerste Communie of Plechtige, altijd leut!

Om dat te verkrijgen, moet een eerste communie fotoshoot vooral leuk zijn voor de communicant zelf. Daarom is het vaak een goed idee om je communiereportage op verplaatsing te maken. We kunnen bijvoorbeeld een fotoreportage plannen op het voetbalveld of in de manège, afhankelijk van de hobby’s van de eerste communicant zelf.

Toch liever een klassieker beeld op de communieprentjes?

Een fotoshoot van je communicant, strak in het pak en helemaal opgeblonken, is natuurlijk ook mogelijk in onze fotostudio in Stekene (Oost-Vlaanderen). En wees gerust, ook daar zal gelachen en gespeeld worden want onze studioshoots zijn alles behalve saai te noemen! We springen en spelen, lachen, gieren en bulderen en maken samen ongetwijfeld aantrekkelijke foto’s waar het plezier van afdruipt.

Boek ons als fotograaf voor de eerste communie van je kind en een stevige portie plezier is verzekerd, maar ook mooie beelden natuurlijk!

Die communiefoto’s kan je nadien bekijken via je persoonlijke log-in op onze website en zo kan je achteraf altijd de mooiste foto’s bijbestellen of een communiealbum laten maken. Uiteraard maken we ook gepersonaliseerde communieprentjes die je communicant met veel plezier aan zijn/haar klasgenootjes zal uitdelen.

Graag meer weten?

Ik bespreek graag met jullie meer details tijdens een persoonlijk gesprek.

Graag een afspraak of gewoon alvast enkele vragen?

 

Officieel adres: Posi-Tief BV | Hoekstraat 12 | 9190 Stekene of ook Holsbeeksesteenweg 88 | 3010 Kessel-Lo

Maandelijks betere foto's leren maken? Elke maand bespreek ik de sterke punten van de Hobby foto van de maand en hoe je deze snel nog beter had kunnen maken. Zo leer je elke maand een nét iets betere foto maken.

 

 

>>schrijf in voor de nieuwsbrief<<

Ja, ik schrijf in

* indicates required