Geen communiereportage zonder aandenken voor later!

Het basic fotoalbum is een betaalbare weergave van je fotoreportage.

Je communicant heeft ongetwijfeld heel wat cadeaus gekregen op de grote dag. Zelf heb je een onvergetelijk feest georganiseerd én een professionele fotograaf voor de communiereportage gesponsord, maar een kleine extra attentie en een blijvende herinnering aan deze mooie dag voor later wil je je kind toch ook niet ontzeggen?

Laat ons de mooiste foto’s van de communiereportage verwerken in een basic fotoalbum en je hebt een duurzaam aandenken aan een zeer betaalbaar tarief!

Het basic fotoalbum is perfect om een communiereportage in te bundelen, maar het kan natuurlijk dienen voor elke fotoreportage van een andere memorabele gelegenheid! Bijvoorbeeld voor bedrijven is het Basic fotoalbum een ideale weggever vol leuke herinneringen aan een geslaagde personeelsactiviteit. Of waarom niet een mini-fotoreportage van de evenementen die je met je vereniging hebt georganiseerd maken als bedankje voor de sponsors, vrijwilligers en medewerkers? Het zijn maar enkele ideetjes waarvoor het Basic fotoalbum zeker in aanmerking komt.

Een communiereportage of een collage van je andere fotoshoots in een Basic fotoalbum laten bundelen is de perfecte manier om een bescheiden, maar toch origineel aandenken te overhandigen!

Hoe ziet je communiereportage er in een basic fotoalbum uit?

De 10 mooiste foto’s van je communiereportage, of van elke andere fotoreportage, krijgen elk een opvallende ereplaats in je fotoalbum. Op elke pagina voorzien we immers 1 prominente foto die de volledige aandacht trekt.

Uiteraard straalt de communicant ook op de gepersonaliseerde cover van het album om het boekje helemaal af te maken.

Je 15 x 15 cm grote album binden we tenslotte ook in met stijlvolle ringetjes zodat het nog jaren meegaat!

Leuk denk je, maar mag het toch wat opvallender?

Geen probleem!
Bij Posi-Tief fotografie maken we ook digitale albums waarin we foto’s in heel creatieve collages verwerken over de pagina’s heen. Blader door de verschillende mogelijkheden voor fotoalbums en laat je verrassen want elk album heeft specifieke eigenschappen en verrassende mogelijkheden!

Menu