Mag het meer zijn voor communieprentjes?

Communieprentjes, portretfoto’s of andere beelden, in de Boutique Portfolio komen ze helemaal tot hun recht!

Als je album iets unieker mag zijn dan alle andere, dan is de Boutique Portfolio vast jouw ding.

Bijvoorbeeld voor communieprentjes is dit album een interessante keuze. Na de shoot heb je via je persoonlijke log-in online al je favoriete foto’s geselecteerd. Die gaan we optimaliseren in het fotolabo en vervolgens drukken we ze af op stevige fotokaarten. De verharde kaarten presenteren we vervolgens in een prachtige houten box. En op de voorzijde van de opbergbox prijkt trouwens ook je favoriete foto! Zo zit je album nooit verstopt!

Waarom kiezen voor een Boutique Portfolio album?

Het grote voordeel van de Boutique Portfolio is ongetwijfeld dat elke foto onverdeelde aandacht krijgt, want we printen slechts 1 foto per kaart af. In tegenstelling tot een gebonden album, kan je ook makkelijk in groep van je foto’s genieten, want de kaarten en communieprentjes deel je makkelijk rond.

Boutique Portfolio opties

Je kan kiezen uit een box met foto’s van 13 x 18 cm of foto’s in formaat 20 x 30 cm en ook of je de communieprentjes op artistiek papier, mat fotopapier of UV-bestendige verniskaarten wil laten drukken.

De Boutique Portfolio is een maatwerk meesterwerkje waarin je portretfoto’s, communieprentjes en bedrijfsbeelden prachtig tot hun recht komen!

Menu