Menu

Wie heeft de coolste communiekaartjes?

Het uitwisselen van communiekaartjes en communiebedankjes is een traditie die ook jouw kind niet wil overslaan. Niemand mag vergeten worden en iedereen moet zo’n uniek communieprentje krijgen om bij te houden voor later. En wees gerust, er wordt duchtig vergeleken en geselecteerd wie de mooiste communiekaarten uit te delen heeft!

Coole communiekaartjes kiezen

Mag het voor jouw zoon of dochter iets unieker zijn dan de andere standaard communiekaartjes? Een communiebedankje met een foto van de communicant in volle glorie is daarvoor zeker geen slecht idee.

Voor communiekaartjes voorzien we meestal een goede maand voor de viering en het grote feest een shoot in de studio of op locatie. De outfit is nog proper, er is nog geen stress of plankenkoorts en we hebben alle aandacht die we nodig hebben om sprekende beelden te maken.

Tijdens de shoot amuseren we ons trouwens te pletter. Dat is belangrijk om een realistische weergave vol échte emotie te creëren en om geforceerde poses te vermijden. We maken er dus een plezierige aangelegenheid van in onze studio, of waarom niet, op locatie?

Heeft je kind een hobby waar hij/zij écht van geniet, dan is het vast een goed idee om de communiereportage op verplaatsing te maken. Als professioneel fotograaf voor communies verplaatsen we ons daarvoor in heel België!

Na de shoot zetten we alle beelden online opdat je ze via je persoonlijke log-in kan bekijken in onze eigentijdse Posi-Tief galerij. En dan is het tijd om de leukste beelden te selecteren en om het ontwerp voor de originele communiekaartjes te bespreken. Met de moderne technieken bewerken we de foto’s zodat ze er piekfijn uitzien om communiekaarten op fotopapier of in drukwerk te maken. Dat kan trouwens in alle formaten! Jij hoeft alleen te beslissen want wij zorgen dat de communieprentjes tijdig klaar zijn voor de grote dag!

Graag meer weten?

Ik bespreek graag met jullie meer details tijdens een persoonlijk gesprek.

Graag een afspraak of gewoon alvast enkele vragen?

 

Officieel adres: Posi-Tief BV | Hoekstraat 12 | 9190 Stekene of ook Holsbeeksesteenweg 88 | 3010 Kessel-Lo

Maandelijks betere foto's leren maken? Elke maand bespreek ik de sterke punten van de Hobby foto van de maand en hoe je deze snel nog beter had kunnen maken. Zo leer je elke maand een nét iets betere foto maken.

 

 

>>schrijf in voor de nieuwsbrief<<

Ja, ik schrijf in

* indicates required