Met je leuke communiefotografie maken we bijzondere cadeautjes

Je kan je communiefotografie bijvoorbeeld verwerken in een trendy Deskblok

Het communiefeest was een succes! Iedereen heeft ervan genoten en dan vooral de communicant zelf. En ook de communiefotografie van Posi-Tief heeft prachtige beelden opgeleverd als herinnering voor later.

Als je zo terugdenkt aan het grote feest en alle voorbereidingen, zijn er misschien wel enkele mensen die een extra bedankje verdienen? Zoals de grootouders of de doopmeter en dooppeter bijvoorbeeld. Die hebben vast een bijzondere bijdrage geleverd aan de grote dag van je kind.

Je kan de mooiste foto’s van je communiefotografie gebruiken om er een stijlvolle Stand-Alone van te maken, maar ook een trendy Deskblok is voor communiefotografie een goede keuze. Of waarom niet een Stand-Alone voor de meter en een Deskblok voor de peter om ze elk een ander geschenk te offreren dat speciaal voor hen werd gemaakt?

De Deskblok wordt gemaakt uit een dikke acrylplaat waar we de door jouw gekozen foto achter kleven. Doordat het blok zo dik is, kan hij zelfstandig blijven recht staan op je bureau, buffetkast of nachtkastje.

Bij een Deskblok moet je geen tierlantijntjes verwachten want het is de foto die de volledige aandacht krijgt, maar daardoor past een Deskblok ook in elk interieur en bij ieders smaak.

Wedden dat de meter en peter of de grootouders ontzettend blij zijn met een persoonlijk geschenkje als een Deskblok met de leukste foto van de communiefotografie?

Wat moet je zeker weten over je Deskblok?

• De foto wordt eerst bewerkt en geoptimaliseerd en nadien op hoogwaardig fotopapier gedrukt. De foto wordt vervolgens achter het acrylblok gekleefd.
• De Deskblok acrylplaat is 2 cm dik en daardoor kan hij zonder extra steunen zelfstandig op elk vlak oppervlak blijven staan.
• Je Desblok is bijzonder onderhoudsvriendelijk. Gewoon even afstoffen of afkuisen met een licht vochtig doekje.

Menu