uw communiefotograaf verzorgt je communiepack Experience

Opgelet: dit is een pakket van 2014, de pakketten van 2015 zijn binnenkort te raadplegen.

Als specialist communiefotograaf laten we jullie graag de keuze maken tussen de verschillende mogelijkheden voor een geslaagde communieshoot: Je kan kiezen voor onze normale studioshoots of voor onze packs, speciaal samengesteld voor jouw communicant. Je keuze bestaat dan uit ofwel pack Experience, pack Elegance of pack DeLuxe. Allemaal zijn ze bijzonder, de keuze wordt alvast moeilijk. Het pack Experience is ons starterspack voor de communie: met een geweldig mooi digitaal afgewerkt boek en een leuk presentje voor meter en peter is dit meer dan zomaar een starter. Wat houdt het pack allemaal in:

pack Experience in detail bij uw communiefotograaf

  • uiteraard de fotoshoot: in de studio of op locatie gaan we op speelse manier te werk om leuke foto’s te maken zodat je communicant schittert
  • foto’s komen nadien online te staan, zo kan je deze in alle rust bekijken en selecteren
  • uw geselecteerde foto’s komen in een prachtig digitaal ontworpen fotoalbum van 30 x 30 cm met maar liefst 20 blz
  • het fotoalbum wordt in een mooie fotobox gepresenteerd in hetzelfde materiaal als de kaft (keuze uit 5 verschillende kleuren)
  • eveneens worden er 3 fotoblokken gemaakt, zo heb je zelf meteen een mooie herinnering op het dressoir staan, maar ook meter en peter verras je!! Deze fotoblokken worden in een bijpassend satijnen zak gepresenteerd.

Ontdek alvast ook pack Elegance of pack DeLuxe speciaal voor jou gemaakt en maak snel je keuze. Wil je meer info over communiekaartjes? Kijk dan snel hier. Zo zie je maar: bij Posi-Tief verzorgen we alles tot in de puntjes: voor minder gaan we immers niet! Bekijk alvast even hoe je album er zou kunnen uitzien in één van deze voorbeelden, of kom ze aanvoelen in de winkel, steeds welkom!!

Menu