Voor meters en peters is een communiefoto toch het perfecte geschenk?

En verplaats je favoriete communiefoto zo vaak  je wil!

Een uitvergroting van een communiefoto in een fotokader cadeau geven aan de meter en peter van je communicant, of voor de ouders van het bruidspaar een grote trouwfoto, is misschien minder interessant. Waar moeten ze die nog hangen en past jouw keuze wel in hun interieur? Maar je favoriete communiefoto in een trendy bureauaccessoire verwerken bijvoorbeeld, is dan weer wél een goed idee.

De ontvanger van het presentje beslist namelijk zelf waar de communiefoto, trouwfoto of kinderfoto een plekje krijgt. De Stand-Alone kan je namelijk perfect op je bureau kwijt, maar hij past ook op je nachtkastje of in de vitrinekast en je verplaatst hem zo vaak je wil.

De fijne afwerking van dit fotoaccessoire zal de ontvanger van je presentje vast charmeren en wie krijgt er nu als peter of meter niet graag een communiefoto cadeau? Of is een prachtige portretfoto van jezelf geen origineel idee als cadeau voor je partner? De Stand-Alone is natuurlijk ook een leuk hebbeding voor jezelf, want zo heb je je dierbaren altijd dicht in de buurt.

Posi-Tief zorgt dus niet enkel voor je communiefotografie, maar verwerkt ze ook tot originele fotopresentjes voor de doopmeter en –peter! Als de Stand-Alone je al aanspreekt als fotocadeautje, is ook de Deskblok het bekijken waard. En waarom bijvoorbeeld niet een Stand-Alone met communiefoto aan de meter schenken en een Deskblok aan de peter?

Handige weetjes over Stand-Alone (al dan niet met communiefoto)

• De foto wordt zorgvuldig achter een acrylplaat van 5 mm dikte gekleefd. Daardoor kan je de Stand-Alone makkelijk afstoffen of reinigen met een vochtige doek zonder de foto te schenden.
• De Stand-Alone is fijn afgewerkt met afgeronde hoeken en gestyleerde voetjes.

Menu