Menu

communiebedankjes, bij Posi-Tief voor ieder wat wils


Als je originele communiebedankjes wil, begint alles bij een originele communiereportage

Ook op zoek naar leuke communiebedankjes? Alles start met de reportage. Bij Posi-Tief weten ze al jaren hoe ze zo’n reportage moeten verwezenlijken. Op speelse en creatieve manier gaan we om met je zoon of dochter, zodat zij stralen op de foto. Deze foto dient dan als basis om communiebedankjes te maken.

De fotoshoot kunnen we op verschillende manieren presenteren. Speciaal voor de communie hebben we 3 verschillende packs samengesteld:
+ communiepack Digital Experience
+ communiepack Digital Elegance
+ communiepack DeLuxe
Elk pakket heeft zijn originaliteit. Wens je een unieke cover, een leuke attentie voor meter en peter of een heus extra album voor meter en peter? Bij Posi-Tief kan alles, maar niet alleen de reportage wordt door ons verzorgd, ook de communiebedankjes.

Het Pack Elegance voorgesteld:

+ we starten met de shoot, waar we ongeveer een uurtje de studio induiken en ons te pletter amuseren, met slechts één doel: te gekke foto’s
+ in alle rust kan je nadien de foto’s online bekijken, uiteraard beveiligd met paswoord
+ jouw keuze van foto’s worden in een album verwerkt van formaat 30 x 30 cm, met een heel speciale kaft waarin de knapste foto verwerkt zit
+ het album heeft maar liefst 20 pagina’s, zo komen we tot een WAUW effect
+ elk album wordt afgeleverd in een fotobox, in dezelfde afwerking als het album, zo vormen ze een set
+ eveneens worden er 3 foto’s afgeleverd op een houten blok, rechtstreeks op het hout geprint. Da’s pas origineel. Zo is er uiteraard eentje bij voor jullie, de andere zijn bedoeld voor meter of peter.

En als jullie dan de selectie gemaakt hebben voor het album, maken we van de allermooiste foto’s uiteraard nog communiebedankjes, zowel voor vriendjes, klasgenootjes als familieleden. Alles helemaal zoals jullie het willen. Dat is de kwaliteit die Posi-Tief kan garanderen.

Wil je alvast es een kijkje nemen hoe zo’n album er kan uitzien?

Graag meer weten?

Ik bespreek graag met jullie meer details tijdens een persoonlijk gesprek.

Graag een afspraak of gewoon alvast enkele vragen?

 

Officieel adres: Posi-Tief BV | Hoekstraat 12 | 9190 Stekene of ook Holsbeeksesteenweg 88 | 3010 Kessel-Lo

Maandelijks betere foto's leren maken? Elke maand bespreek ik de sterke punten van de Hobby foto van de maand en hoe je deze snel nog beter had kunnen maken. Zo leer je elke maand een nét iets betere foto maken.

 

 

>>schrijf in voor de nieuwsbrief<<

Ja, ik schrijf in

* indicates required