Een canvasfoto past overal in je interieur

Een canvasfoto of foto op canvasdoek laat je creativiteit de vrije loop!

Zonder twijfel is een canvasfoto de populairste manier om je favoriete foto’s te verwerken tot muurdecoratie. En terecht, want canvasdoek biedt ontzettend veel voordelen waardoor je kan spelen met je interieur.

Eerst en vooral is een canvasfoto altijd een afgewerkt stuk op zich. Je hebt geen kaders en inlijstingen nodig, want de foto loopt door tot over de afgeronde randen. Dat maakt ook dat je fotocanvas altijd een nette en doordachte toets geeft aan je binnenhuisinrichting.

Als je ervan houdt om af en toe je decoratie te verplaatsen en je huis opnieuw in te richten met bestaande interieurstukken, dan is een canvasfoto echt iets voor jou. Je hoeft namelijk geen rekening te houden met het materiaal of de kleur van de kader rond de foto, want een kader heb je met een canvasfoto nooit nodig. Meer nog, een kader zou afbreuk doen aan het unieke uitzicht van de fotoranden!

En er is meer…
Een fotocanvas is snel gemaakt en daardoor kan je af en toe ook een andere foto op canvasdoek laten printen zodat de nieuwste canvasfoto altijd qua kleur en afbeelding bij de ruimte past waarin ze zal hangen.

Je canvasfoto heeft altijd volgende specificaties

• De canvasfoto wordt op schildersdoek geprint. De textuur van het doek maakt je foto van veraf scherp en geeft een bijzonder effect als je er van dichtbij naar kijkt.
• De boord is aflopend en afgerond en zowel de boven- en onderzijden als de zijkanten zijn bedrukt waardoor de afbeelding over de randen doorloopt.
• De foto wordt opgespannen op een houten spieraam.

De keuzes die je wel nog moet maken voor je canvasfoto

Houten frame in:
o 2 cm, hand gevernist (mat of blinkend)
o 4 cm, hand gevernist (mat of blinkend)

Menu