Bedrijfsreportage

 

Onze foto’s bedrijfsreportage vertalen niet alleen je bedrijfsimago maar ook je animo en visie!

Het imago van je bedrijf is uitermate belangrijk. Bepaal zelf welke productfoto’s en bedrijfsbeelden je klanten te zien krijgen door een professioneel fotograaf als Posi-Tief voor je bedrijfsreportage te boeken.

Een dynamische groepsfoto voor je personeelsadvertentie, een aantrekkelijke foto om de nieuwe showroom te promoten of productfotografie die je producten de aandacht geeft die ze verdienen? Tijdens een bedrijfsreportage nemen we er zeker voldoende zodat je voor de externe marketing over alle nodige beelden beschikt.

De genomen bedrijfsfoto’s kan je trouwens al meteen na de shoot in digitaal formaat op onze website bekijken met een persoonlijke log-in. En daarmee kan je ook op elk moment bijbestellen in de gewenste formaten, groottes en uitvoeringen. Dat is bijzonder makkelijk want zo zijn er voor echte alle bedrijfscommunicaties snel bedrijfsfoto’s beschikbaar!

Betaalbare bedrijfsreportages

En waarom niet de ontvangstruimte van het bedrijf opfleuren met sprekende beelden van het productieproces, het gedreven team of de verschillende gebouwen? Zo is er meteen sfeervolle en relevante wanddecoratie voorzien dat het unieke karakter van het bedrijf weerspiegelt.

Contacteer ons en ontdek wat we met een bedrijfsreportage voor het image van jouw bedrijf betekenen!

Menu