Menu

personeelsfeest

Je personeelsfeest is dé gelegenheid om je medewerkers in de bloemetjes te zetten. Dat werkt als rocket fuel voor hun motivatie. Prachtige professioneel gemaakte foto’s hiervan en zeker verwerkt in een welgemeend bedankje zullen nog lang blijven hangen.

Professioneel gemaakte foto’s van je bedrijfsfeest of klantenreceptie zijn zijn bovendien uiterst geschikt voor je uitstraling via nieuwsbrieven, sociale media, website etc.

Motiveer je medewerkers

Tijdens je personeelsfeest kondig je niet alleen belangrijke verwezenlijkingen van het bedrijf aan, het is ook de ideale gelegenheid om je medewerkers in de bloemetjes te zetten.

Voor hen is zo’n blijk van appreciatie ongetwijfeld rocket fuel voor hun motivatie.

 

Prachtige professioneel gemaakte foto’s hiervan zullen ze nog graag regelmatig bekijken en houdt de herinnering heel het jaar door wakker. Zeker als ze verwerkt zij in een welgemeend bedankje.

Uitstraling van je bedrijf

Een personeelsfeest is een intern gebeuren, maar desondanks uiterst geschikt voor publicatie en uitstraling van je bedrijf naar buiten.

Professioneel gemaakte foto’s van je bedrijfsfeest of klantenreceptie zijn daarom uiterst geschikt voor nieuwsbrieven, sociale media, website etc.

Ook voor personeelsadvertenties is bv een groepsfoto ideaal. Geen stijf plaatje, maar een spontaan beeld van medewerkers die zich goed in hun vel voelen in je bedrijf.

Graag meer weten?

Ik bespreek graag met jullie meer details tijdens een persoonlijk gesprek.

Graag een afspraak of gewoon alvast enkele vragen?

 

Officieel adres: Posi-Tief BV | Hoekstraat 12 | 9190 Stekene of ook Holsbeeksesteenweg 88 | 3010 Kessel-Lo

Maandelijks betere foto's leren maken? Elke maand bespreek ik de sterke punten van de Hobby foto van de maand en hoe je deze snel nog beter had kunnen maken. Zo leer je elke maand een nét iets betere foto maken.

 

 

>>schrijf in voor de nieuwsbrief<<

Ja, ik schrijf in

* indicates required