het bedrijfsfeest!

Het Standaard Album is perfect om de foto’s van je bedrijfsfeest, communiereportage of gezinsfotografie in te bundelen!

Net een fantastisch bedrijfsfeest achter de rug, dan heb je vast met je persoonlijke log-in online al de foto’s bekeken die evenementenfotograaf Posi-Tief voor je heeft gemaakt.

Natuurlijk ga je enkele foto’s van het bedrijfsfeest gebruiken in je nieuwsberichten en interne communicaties, maar waarom de mooiste foto’s van je bedrijfsreportage ook niet verwerken in een standaard fotoalbum en je medewerkers en zakenrelaties er meteen een fijn aandenken van offreren?

Het standaard fotoalbum van Posi-Tief is bijzonder geschikt als album voor bedrijfsfeest reportages, maar kan ook perfect dienen als betaalbaar foto album voor al je andere shoots en fotoreportages. De reportage van een plechtige communie of lentefeest, of een verzameling van de mooiste gezinsfoto’s die we gemaakt hebben tijdens de familieshoot, kunnen perfect in zo’n Standaard Album worden verwerkt.

Een duidelijke presentatie van sprekende foto’s aan betaalbare prijzen is wat je van dit album mag verwachten. Het Standaard Album is een eenvoudige, maar zeer duidelijke presentatie van je foto’s aan een mini-prijs. Overweeg je een grotere oplage van dit album om het bijvoorbeeld aan je zakenrelaties te offreren, contacteer ons dan voor een aangepaste offerte.

Of had je iets exclusievers in gedachte? Dan loont het vast de moeite om ook onze andere albumtypes te bekijken want we hebben albums in verschillende formaten, uitvoeringen en prijscategorieën in de aanbieding.

Het betaalbare standaard fotoalbum geeft je fotoreportage of bedrijfsfeest op volgende manier weer:

21 x 21 cm is het formaat van het Standaard Album. Hierin verwerken we je favoriete foto’s van het bedrijfsfeest, of de foto’s van je andere gelegenheden. Op elke pagina zetten we 1 foto in de kijker en het geheel wordt ingebonden met stijlvolle en stevige ringen zodat je album nog jaren lang mee gaat.

Ook het kleinste album heeft grote dankbaarheid als effect!

Het stoefboekje is ons kleinste album, maar even groots als zijn grotere broertjes! Het mini-formaat van 10 x 10 cm past perfect in elke handtas en dat maakt het erg makkelijk om overal te pronken met je Posi-Tieve foto’s!

Menu