Menu

De babyshoot wordt een geweldige gezinsuitstap!

Waarom als een van de eerste uitstapjes met je nieuwe gezinnetje geen babyshoot plannen? Tijdens de fotoshoot zoeken we samen naar de mooiste glimlach van je kleintje en dat belooft foto’s waar je later nog lang van kan genieten, maar ook een leuk ouder-kind moment natuurlijk.

Bij Posi-Tief fotografie creëren we altijd een ontspannen sfeer voor babyfotografie, zodat jij en je new born volledig relaxed van elkaars gezelschap genieten, want enkel zo stelen wij de liefste blikken en kusjes om ze te vereeuwigen op de gevoelige plaat.

De foto’s die we maken tijdens de babyshoot kan je na de shoot meteen online bekijken met je persoonlijke log-in. Je kan ze nadien zo dikwijls bijbestellen als je wil of je kan ze laten verwerken tot een luxueus baby-fotoalbum. Of waarom de mooiste foto’s van de babyshoot ook niet uitvergroten tot een decoratief stuk voor oma en opa? Een grote foto op canvasdoek of een van de vele andere materialen als muurdecoratie, zal vast niet misstaan in hun interieur en ze zijn er ongetwijfeld erg blij mee!

Nu de babyshoot, later fantastische herinneringen

Natuurlijk zal je baby, later als hij/zij groot is, ook benieuwd zijn naar plaatjes van de eerste levensjaren, en zo is een babyshoot boeken, meteen ook investeren in de toekomst.

Als je bovendien tijdens je zwangerschap, vlak na de geboorte én in de eerste maanden een fotoreportage laat maken van je hartendief, heb je een volledig chronologisch beeldoverzicht en dat aan betaalbaar tarief. Als je namelijk 3 shoots voor babyfotografie plant binnen het jaar, betaal je er bij Posi-Tief fotografie slechts 2!

Graag meer weten?

Ik bespreek graag met jullie meer details tijdens een persoonlijk gesprek.

Graag een afspraak of gewoon alvast enkele vragen?

 

Officieel adres: Posi-Tief BV | Hoekstraat 12 | 9190 Stekene of ook Holsbeeksesteenweg 88 | 3010 Kessel-Lo

Maandelijks betere foto's leren maken? Elke maand bespreek ik de sterke punten van de Hobby foto van de maand en hoe je deze snel nog beter had kunnen maken. Zo leer je elke maand een nét iets betere foto maken.

 

 

>>schrijf in voor de nieuwsbrief<<

Ja, ik schrijf in

* indicates required