Menu

Voor je babyfoto is Bristol karton een slimme keuze

Alle foto’s zijn mogelijk, maar zeker voor kinder- en babyfoto’s heeft Bristol zo zijn voordelen!

Je foto laten uitvergroten op Bristol is kiezen voor gebruiksgemak. Voor je babyfoto is Bristol bijvoorbeeld een erg geschikt materiaal.

De harde en verstevigde zuurvrije Bristol kartonplaat behoudt heel goed zijn vorm en de foto zelf wordt volledig gelamineerd. Daardoor heb je geen glas in je kader nodig, of zelfs helemaal geen kader. Je hoeft dus niet eerst op zoek naar een bijpassend frame of een maatwerk inlijsting afwachten en daardoor hangt je babyfoto bijzonder snel te pronken in de living. Het is ook erg makkelijk om de foto stofvrij te houden zodat je baby kan stralen, want door het lamineren is het karton perfect bestand tegen je vochtige reinigingsdoek.

Het wordt door deze eigenschappen ook erg makkelijk om de foto nu en dan eens te vervangen door een nieuwer portret van je kleine spruit, want die groeit ongetwijfeld razend snel. Bristol is daarom zeker een dankbare materiaalkeuze voor bijvoorbeeld babyfoto’s en kinderfoto’s, maar je kan natuurlijk eender welke foto laten uitvergroten tot een persoonlijke Bristol muurdecoratie.

De voordelen van je Bristol muurfoto op een rijtje:

Verschillende formaten zijn mogelijk en dat vanaf 24 x 30 cm.
• Je babyfoto kan tegen meerprijs ook gepimpt worden met zwart/wit, sepia of andere effecten.
• Zuurvrij karton zorgt ervoor dat je babyfoto niet vroegtijdig degradeert of verzuurt en dus heeft je kunstwerk een langere levensduur.
• Het Bristol karton is 2 mm dik en verstevigd zodat het goed zijn vorm behoudt, zelfs zonder kader.
• De foto wordt gelamineerd en er wordt een dun plasticlaagje over heen gesmolten. Ook dit is een reden waarom je je babyfoto niet hoeft in te kaderen met glas én het zorgt ervoor dat je je fotokader makkelijk met een vochtige doek kan reinigen.

Graag meer weten?

Ik bespreek graag met jullie meer details tijdens een persoonlijk gesprek.

Graag een afspraak of gewoon alvast enkele vragen?

 

Officieel adres: Posi-Tief BV | Hoekstraat 12 | 9190 Stekene of ook Holsbeeksesteenweg 88 | 3010 Kessel-Lo

Maandelijks betere foto's leren maken? Elke maand bespreek ik de sterke punten van de Hobby foto van de maand en hoe je deze snel nog beter had kunnen maken. Zo leer je elke maand een nét iets betere foto maken.

 

 

>>schrijf in voor de nieuwsbrief<<

Ja, ik schrijf in

* indicates required