Menu

juni 2022: rakende beelden

Dit is de allereerste nieuwsbrief van Posi-Tief fotografie. Alweer een nieuwsbrief? Yes!

Want: als professioneel fotograaf geef ik je graag tips over do’s en don’ts van fotografie. Elke maand bespreek ik de sterke en minder sterke punten van de Hobby foto van de maand. Zo leer je elke maand een nét iets betere foto maken. Ook jij mag een foto van de maand insturen << Test Voornaam >>. Ik bespreek ‘m graag. Lees hier hoe je de foto best instuurt.

Daarnaast neem ik je mee in mijn dagelijks werk. Aan de hand van mijn Pro foto van de maand. Het is een beeld, een sfeer, een anekdote, iets wat me raakt. En ik vermoed jou ook.

Tips om betere foto’s te maken:

Bespreking van de profoto van de maand: lees verder >>>

Bespreking van de hobbyfoto van de maand: lees verder >>>

Graag meer weten?

Ik bespreek graag met jullie meer details tijdens een persoonlijk gesprek.

Graag een afspraak of gewoon alvast enkele vragen?

 

Officieel adres: Posi-Tief BV | Hoekstraat 12 | 9190 Stekene of ook Holsbeeksesteenweg 88 | 3010 Kessel-Lo

Maandelijks betere foto's leren maken? Elke maand bespreek ik de sterke punten van de Hobby foto van de maand en hoe je deze snel nog beter had kunnen maken. Zo leer je elke maand een nét iets betere foto maken.

 

 

>>schrijf in voor de nieuwsbrief<<

Ja, ik schrijf in

* indicates required