fotomodel voor een dag met Ruth

Ruth leerde me kennen via een vriendin. Zij had ook al es een shoot fotomodel voor een dag geboekt bij Posi-Tief. Vandaar was Ruth verzekerd dat we snel vol vertrouwen met elkaar omgaan tijdens de fotoshoot met uiteraard een prachtresultaat als eindresultaat.
Aangezien Ruth nog studente is was een maandagnamiddag ideaal om de shoot fotomodel voor een dag te plannen, net voordat het academiejaar terug begon. Wat wil je nog meer?  Je jaar beginnen vol vertrouwen dat extra gestimuleerd werd tijdens de shoot en met bewijs dat je wel plakt op papier.
Ruth had bij aankomst verschillende tenues mee: zowel iets casual als een mooi kleedje. Altijd fijn als fotograaf zelf mee een keuze te kunnen maken. Samen besloten we om zowel voor de jeansvest met sneakers te gaan, om nadien ook geweldige foto’s te maken met het leuk witte kleedje.
We begonnen eerst met makkelijk licht, zo kon ons fotomodel voor een dag rustig wennen en vertrouwen met de lens opbouwen. Naarmate dat steeds vlotter ging, legden we de lat hoger en hoger om met exactere lichtbronnen en opstellingen te werken. Ruth was het allemaal snel gewoon.

beleef fun als fotomodel voor een dag

Met het mooie lange haar van Ruth werd er in de studio extra veel gewerkt, want uiteraard wou ik dit extra in de verf zetten. Aangezien Ruth zo vlot meewerkte, wist ik al snel dat het resultaat top ging zijn. Toen ik de eerste foto’s op facebook zette en Ruth nadien dankzij onze online service quasi alle overige foto’s deelde, was ook haar vriendje enorm fier met zijn liefie 🙂
Kort nadien was ook haar reportageboek klaar en werden er op verschillende momenten extra foto’s besteld, zo wist ik: mijn opdracht om Ruth het gevoel te geven een fotomodel voor een dag te zijn, was geslaagd.
Succes nog met de studies Ruth!!

Menu